PLASTMATTOR

Vi lägger plastmattor i alla miljöer, i offentliga utrymmen och på företag.
Vi gör besök på objektet, där vi diskuterar och rådger beträffande mattval, färger och egenskaper hos den matta som ska läggas för att säkerställa dess lämplighet för objektet. Efter utförd mattläggning ger vi även skötselanvisningar för mattorna. Det är viktigt att iaktta skötselanvisningarna för att mattans funktion och livslängd blir optimal.

LINOLEUM

Som golv betraktat är linoleum ett mycket hållbart material. Det gör linoleumgolvet till en het kandidat som golv i många olika miljöer. Ett linoleumgolv känns dessutom behagligt att gå på. Materialet kommer i tusen och en färger, liksom i olika mönster. Det går att köpa linoleumgolv som plattor eller som mattor. Plattorna kan läggas i olika mönster för att skapa en härlig rumslig effekt.

TEXTILMATTOR

Textilmattor är modernt igen och vi välkomnar varmt tillbaka storsäljaren från 70 och 80-talet.
Produktionen av heltäckningsmattor har utvecklats och den färdiga produkten är mer hållbar än tidigare, mycket enklare att rengöra och framförallt varm och skön att gå på. Inte nog med det, så vinner man energibesparing genom att värmen bättre stannar kvar i rummet.

GUMMIGOLV

Gummigolv tillverkas antingen som plattor eller på rulle. Gummigolv är både miljövänligt och slitstarkt och finns med slät, präglad och reliefmönstrad yta i stort antal färger och mönster.

TRÄGOLV

Ett vackert trägolv gör skillnaden! Trägolv kan levereras i de flesta olika träslag och kan verkligen lyfta känslan i rummet. Ett riktigt trägolv höjer kvalitets-
och helhetsintrycket. Moderna trägolv är inte heller bara vackra, och sköna att gå på, de är även väldigt slitstarka.

KAKEL

Kakel är ett både praktiskt och snyggt material. Det breda urvalet av kakelplattor gör att du kan hitta dem för flera olika ändamål. Plattorna passar extra bra i våta och fuktiga utrymmen då de är både lätta att rengöra samt slitstarka.

KLINKER

Klinkerplattor är ett slitstarkt material i stengods som i olika former använts i tusentals år.
Tack vare att klinker har en hög materialtäthet klarar det stora påfrestningar. Det passar därför bra som golvmaterial i rum som kök, hall och badrum, men det kan också användas för att beklä exempelvis väggar och många varianter av klinker fungerar också utomhus.
Klinker kan varieras i all oändlighet med form och storlek på plattor, mönster, färg och struktur.

GOLVAVJÄMNING / FLYTSPACKLING

Begreppet golvavjämning är ett samlingsnamn på produkter och metoder som används för att åstadkomma en yta som antingen är färdig för golvbeläggning eller som själv kan utgöra en färdig golvyta. Vi utför även flytspackling av fall.

FLOROSILIMPREGNERING

Florosil® skyddar mot fukt, alkali och emissioner i betonggolv. Det är en lättflyttande, lösningsmedelsfri vätska baserad på silan med kvalitets- och kontrollfunktion av inträngnings-djup, enligt fastställd kontrollplan.

Florosil® är avsett för impregnering av betong eller avjämningsmassor inomhus för att minimera transport och upptagning av vatten, stoppa alkali, samt säkerställa låga emissioner. Florosil® används för att förebygga vattenskador.

BYGGENTREPRENAD / FÖRSÄKRINGSSKADOR

Vi hanterar stora som små försäkringsskador, inkl. anbudsjobb.

Kontaktperson: Mikael Pettersson
Tel. 0709-356091
E-post: mikael.pettersson@tumbagolv.se

FUKT OCH INNOMHUSMILJÖ

Vi i hanterar avfuktning, samt inomhusmiljöutredningar

REFERENSER

Vill du ta referenser på oss? Kontakta då oss så ska vi sätta dig i kontakt med en kund!